De handbediende Analysator van de Elektrolyt Automatische Hematologie met Serum/Plasma/Geheel Bloed/Urine/CSF-Steekproef

1 Unit
MOQ
$1,523.00(1 - 9 Units) $1,400.00(>=10 Units)
Prijs
De handbediende Analysator van de Elektrolyt Automatische Hematologie met Serum/Plasma/Geheel Bloed/Urine/CSF-Steekproef
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Type: Het Systeem van de bloedanalyse
Modelnummer: Zt-ea-a1
Instrumentenclassificatie: Klasse II
Garantie: 1 jaar
De naverkoopdienst: Online technische ondersteuning
Steekproef: Serum/Plasma/Geheel Bloed/Urine/CSF
Steekproefvolume: 80-150ul
Reagensvolume: 1ml
Productie: 60 steekproeven/uur
printer: Binnen Thermische Printer
Vertoning: Grote LCD
Opslag: Tot 1000 tests
Interface: Rs-232
Afmeting: 430*275*410mm
Gewicht: 12KG
Basis informatie
Model Number: ZT-EA-A1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Gedetailleerde Beelden

Productomschrijving
Medische uitrustingence merkte volledig Geautomatiseerde Hand - het gehouden Ziekenhuis van de Elektrolytanalysator

De specificaties van Medische uitrustingence merkten volledig Geautomatiseerde Hand - het gehouden Ziekenhuis van de Elektrolytanalysator:

ISE (Ion Selectivity Electrode)
Gemakkelijke assemblage en demontage, de minimumconsumptie van de onderhouds Lage reagens & rendabel
De automatische uiteinden van de reagensvervanging
De geavanceerde autoreagenssonde verbetert uitstel
Technische Beschrijving
Technologie: ISE (Ion Selectivity Electrode), Meting van Tco2 door drukmethode.

Steekproef: Serum/Plasma/Geheel Bloed/Urine/CSF

Steekproefvolume: 80-150ul
Reagensvolume: 1ml
Productie: 60 steekproeven/uur
Printer: Binnen Thermische Printer
Vertoning: Grote LCD
Opslag: Tot 1000 tests
Interface: Rs-232
Arbeidsvoorwaarden: Temperatuur: 15-30℃
Vochtigheid: 20%-80%
Machtsvereiste: 220AV±10%, 50/60 Herz, 80W-Elektrode
ISE-elektrode voor Ge300-de Analysator die van de reekselektrolyt wordt gebruikt
Parameters: K+, Na+, Cl, Ca++, Li+, PH, Ref, Tco2

De maatregelenprecisie van Medische uitrustingence merkte volledig Geautomatiseerde Hand - het gehouden Ziekenhuis van de Elektrolytanalysator:

Punt

Lineariteit (mmol/L)

Helling

Levensduur

K+

0.01-99.00

58.0

12 maanden

Na+

1.0-999.0

58.0

8 maanden

Cl

1.0-999.0

56.0

8 maanden

Ca++

0.01-9.9

28.0

8 maanden

Li+

0.01-9.9

56.0

8 maanden

PH

3.50-10.08

58.0

12 maanden

Ref

/

/

36 maanden

Reagens
Standaardreagens A&B 390/90 ml
Standaardreagens A&B&C 390 ml
QC Oplossing 80ml
Het schoonmaken oplossing 80 ml
Elektrodenvuller 10 ml
Ref-elektrode refiller 10 ml

Netto gewicht: 8KG

Brutogewicht: 12KG

Als u Gedetailleerd Citaat nodig hebt, klikken de Specificatie, de Foto's enz., en contacteren ons hier!

Bedrijfsinformatie

Is Medisch Co. van Hunan Zetop, Ltd Alibaba Geverifieerde Premieleverancier van Medisch en Laboratoriummateriaal in China.

Wij leveren een brede waaier van hoogte - kwaliteit medisch en laboratoriumproducten aan de ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en verdelers rondom de wereld.

Onze specialistengebieden omvatten Ultrasone klankscanner, Röntgenstraalmachine, Verrichtingszaal Materiaal, Laboratoriummateriaal, Pediatrisch/Gynaecologiemateriaal, Tand/Ophthalmic/ENT-Materiaal, het Ziekenhuismeubilair enz.

In de loop van de jaren wij het „kwaliteit, klanten eerst“ principe van de dienst eerst aanhangen, pogen wij sterke partnerschappen met onze klanten en strategische partners te bouwen.

Als u belangen in onze Medische Zetop hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren, taxeren wij uw zaken, zorg voor uw behoeften, en willen manier dienen mogelijk u op de beste.

Zijnd een rijpe en professionele medische apparatuurleverancier, specialiseren wij ons in de productie van en de marketing van meer dan 400 die soorten medische apparaten, op etc. het vervullen van de behoeften van de ziekenhuizen, klinieken, onderzoeklaboratoria, medische handelaars worden gericht.
Verklaard door Ce ISO, worden de producten vervaardigd of door ons of door met befaamde bedrijven in China samen te werken, zodat zijn onze producten niet alleen goede die kwaliteit, maar ook met zeer concurrerende prijs in de internationale markt wordt gewaarborgd.
De hoge efficiënte, hartgrondige dienst en op tijd de levering helpen ons vertrouwen en grote populariteit onder klanten van meer dan 86 landen en districten winnen.
Verscheidene jaren van de industrieervaringen en dichte verhouding met onze klanten helpen ons het weten hoe te om u beter te dienen. Ons team van de naverkoopdienst is 24 uren op vraag om u te verstrekken technische begeleiding en krachtige reservekrachten.
FAQ

Q1: Hoe te om uw producten te kopen?

U kunt orde direct plaatsen aan ons bedrijf op alibaba, of onze winkelbediende voor hulp contacteren, zullen zij ordedetails zoals productconfiguratie bevestigen, verschepend kwesties enz. met u, en zullen u advies voor al proces van aankoop aan aankomst van uw goederen verstrekken.

Q2: Wat is de betalingswijze?

Wij keuren betaling door T/T Bankoverdracht, Alibaba-de Dienst van de Handelsverzekering, Western Union, Geldgram, Paypal, Sigue, L/C, Contant geld enz. goed

Q3: Wat is de levertijd en de verzendwijze?

de levertijd is op aan uw bevolen product en de hoeveelheid, over het algemeen onze levertijd is binnen 1 week, als voorraad hebben wij kunnen onmiddellijk verschepen.

Wij hebben samengewerkte forwarder op lange termijn voor wereldwijd het verschepen, kunnen wij uw producten door uitdrukkelijke, luchtvracht of overzeese vracht, verschillende verschepende manier leveren de kosten en de tijd is verschillend, zullen wij oprecht advies volgens uw situatie geven en u kunt beslissen, voor vele landen hebben wij zelfs huis-aan-huislijndienst die inklaring en belastingen omvatten.

Q4: Wat is uw naverkoopdienst?

Wij verstrekken minstens één jaargarantie voor al onze producten (verbruiksgoederenuitzondering).

Als er om het even welke fout voor onze producten is, hebben wij goedgetrainde en hartstochtelijke naverkoopingenieurs om u, binnen garantieperiode te helpen wij de foutendelen voor vrij zullen herstellen en ruilen; na garantie verstrekken wij nog leventechnische ondersteuning, als nodig vervangstukken enkel geladen bij kostprijs.

Q5: Hoe beveiligen wij transacties?

Wij Medische Zetop zijn een professioneel medisch bedrijf bezaten heel wat overheidscertificaten, en ook verifieerde Alibaba ons daar als Premieleverancier. Ons bedrijf poogt more and more klanten in de wereld te dienen, die u goede kwaliteits medische producten, en meer veilige betalingsmanieren verstrekken als door Alibaba-Handelsverzekering. Alle transacties tussen u en ons is gewaarborgde 100%, zult u de hele tijd van onze hartgrondige dienst genieten.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Bella
Resterend aantal tekens(20/3000)